Wordpress of html website optimaliseren
Website optimaliseren

Website optimalisatie

Website optimaliseren

 

We Verbeteren de zoekrangschikking van uw website: door 4 eenvoudige optimalisatie methodieken toe te passen.Zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo houden rekening met honderden factoren om een ​​pagina te rangschikken. Sommigen van hen zijn eenvoudig als een goede titel of unieke inhoud en sommige zijn technisch en geavanceerd, zoals informatie-architectuur en backlinks. We laten zien hoe we de meest elementaire SEO-rankingfactoren verbeteren.

1# Optimaliseren van uw titels en metabeschrijvingen

De title -tag is een HTML-element dat we gebruiken om de titel van een specifieke pagina op te geven. Zoekmachines zoals Google of Bing gebruiken die titels om de inhoud van een pagina te begrijpen en bieden ranglijsten voor de daarin gebruikte zoekwoorden.

Zoekmachines die het titellabel interpreteren, vertegenwoordigen de inhoud van de pagina en de zoekopdracht van de gebruiker, waarna ze de titel binnen de Search Engine Result Page (SERP) weergeven. In sommige gevallen proberen zoekmachines de zoekopdracht van de gebruiker op te vangen door de titel te wijzigen in iets dat volgens hen uw pagina het beste vertegenwoordigt.We kunnen u helpen met het implementeren van de juiste meta data en en title. optimaliseren van de meta data is heel erg belangrijk voor uw website.

2# Het schrijven van duidelijk teksten

Dit deel is een beetje moeilijker dan de rest en hoewel het niet zo technisch is, ligt de moeilijkheid meestal aan inspiratie en tijd. Je hebt vaak gehoord dat 'Content is Koning', wat in zekere zin waar is. Zoekmachines crawlen het hele web om de juiste inhoud voor de juiste zoekopdracht te vinden. Binnen die inhoud vinden gebruikers antwoorden en bouwen ze vertrouwen op met merken. Het is een van de belangrijkste manieren om te communiceren met uw gebruikers (en met zoekmachines). Voor Google om zelfs uw inhoud te overwegen en u er een ranking voor te geven, moet de inhoud uniek zijn. Het is gemakkelijk om de inhoud van iemand anders te kopiëren, maar Google is te slim om daarvoor in aanmerking te komen - dus in plaats van je rankings te geven, nemen ze wat terug. Wij schrijven daarom unieke teksten die kunnen helpen met uw ranking. Alleen online marketing zal niet helpen met de ranking van uw website

Tip # 3: Verbeter de UX (gebruikerservaring) van uw site

Een van de belangrijkste dingen om te rangschikken, is gebruikerservaring. In de afgelopen jaren heeft Google het belang van gebruikerservaring vergroot in hun rangorde, waardoor het voor websites onmogelijk is om te rangschikken als ze niet eerst gebruikers targeten. Om uw ranglijst te verbeteren is het heel belangrijk om makkelijk door uw website te kunnen navigeren. In de SEO-wereld van vandaag moet uw website worden geoptimaliseerd voor gebruikers. Gebruikerssignalen zoals bouncepercentage, avg. tijd van de site en pogo-sticking (onmiddellijk teruggaan naar de engine) vertelt een verhaal aan Google over wat gebruikers van uw website vinden. Als u een winkel heeft met een hoog bouncepercentage en een lage conversieratio, moet u die pagina's identificeren en deze wijzigen om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen. We analyseren uw website en beoordelen de content. Daarnaast kijken we of uw website reponsive en gebruiksvriendelijk is.

#4: Website snelheid

De snelheid van uw website speelt een enorme rol bij de manier waarop Google en de rest van de zoekmachines uw website rangschikken. Google heeft laten doorschemeren dat de snelheid van websites al bijna een decennium een ​​rangorde is en dat de afgelopen jaren de betekenis van hoe ze websites rangschikken voor hun snelheid enorm is toegenomen. De snelheid van uw kunnen we optimaliseren door gebruik te maken van inline css en de afbeeldingen op uw website te verkleinen.