Trusthost webdesing | Online marketing Rijswijk
Online marketing

Online marketing voor uw onderneming

Online marketing

 

Waarom is online marketing belangrijk? Hoe kan ik het toepassen in mijn proces? Hoe kan Trusthost me helpen met online marketing? We geven kort aan wat online marketing is en wat wij voor u kunnen betekenen.

1# Wat is online marketing?

Online marketing is het proces om jouw product en dienst aan uw klanten kenbaar te maken. Er zijn verschillende vormen van online markting zoals zoekmachinemarketing, affiliate marketing, e-mailmarketing, contentmarketing, virale marketing en marketing via sociale media.De twee belangrijke pijlers van de hedendaagse online marketing zijn: zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachinemarketing (SEA). Dit zijn de marketing vormen die uw website sneller vindbaar kunnen maken.

Zoekmachineoptimalisatie is een zeer effectief en hoogst onbegrepen onderdeel van elke marketingstrategie voor kleine bedrijven. Ondanks zijn indrukwekkende resultaten is 'SEO' voor veel eigenaren van kleine bedrijven gewoon een ander acroniem in een lawine van lege buzzwords.SEO is niet zomaar een fly-by-night marketing trend. SEO is iets dat elke kleine ondernemer moet omarmen.

SEA staat voor (Search Engine Advertising), hiermee wordt het betaald adverteren in de zoekmachine bedoeld. Door te adverteren op internet kun je je zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten. Je kunt bijvoorbeeld adverteren op themawebsites met behulp van een banner. Het verschil met SEO is dat je voor SEA betaalt voor het tonen van jouw website in de zoekresultaten.

2# Online marketing proces

Online marketing is een onderdeel van uw bedrijfsactiviteiten. Door de juiste online marketingtoe te passen, kun je jouw klantbestand vergroten.

Tip # 3: Wat kunnen we voor je doen?

Allereest doen we een analyse om te kijken welke vorm van marketing het beste bij je onderneming past.Ik zal kort toelichten welke vormen er zijn en wat het inhoud.

#1 Video Marketing

Een video is een uitstekende manier om uw product te laten zien of om uw services te promoten. Je kunt het ook gebruiken om je werknemers te kenmerken, snelle tips voor je publiek te geven en zelfs geïnterviewden uit de industrie te interviewen. En als het gaat om het delen van video's, is er geen tekort aan platforms. YouTube en Snapchat zijn beide grote spelers hier, met Snapchat-catering specifiek voor mobiele gebruikers. Facebook-native video's mogen niet worden genegeerd, omdat video's consistent beter presteren dan andere soorten content. Facebook publiceerde zelfs hun eigen set nuttige tips voor makers van conten.

#3 E-mail Marketing

E-mailmarketing betekent dat je de aandacht van je contacten moet trekken en houden terwijl ze omringd zijn door een oceaan van afleiding. Elke e-mail moet de abonnee opnieuw inschakelen, bijna helemaal opnieuw. Het openen van een e-mail is niet genoeg. We lezen geen e-mails meer, maar scannen ze op zoek naar de nuttige delen. Maar e-mails zijn het beste voertuig dat we mensen moeten bereiken, dus we moeten hun problemen overwinnen en ze beter laten werken.Elke e-mail is een elevator-pitch, met een verschil. Je moet mensen overhalen om je e-mail te OPENEN voordat ze het veld erin kunnen lezen.

Er zijn vijf factoren die wij beheersen en maximaliseren om het gewenste resultaat te bereiken.

✔ sympathiek

✔botsing

✔Relevantie

✔Bruikbaarheid

✔persoonlijk