Online marketing voor uw website
SEO | Online marketing

Online marketing

online marketing rijswijk

 
           
 

Waarom is online marketing belangrijk? Hoe kan ik het toepassen in mijn proces? Hoe kan Trusthost me helpen met online marketing? We geven kort aan wat online marketing is en wat wij voor u kunnen betekenen.

online marketing rijswijk

online marketing rijswijk aanpakken? is het proces om jouw product en dienst aan uw klanten kenbaar te maken. Er zijn verschillende vormen van online markting zoals zoekmachinemarketing, affiliate marketing, e-mailmarketing, contentmarketing, virale marketing en marketing via sociale media.De twee belangrijke pijlers van de hedendaagse online marketing zijn: zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachinemarketing (SEA). Dit zijn de marketing vormen die uw website sneller vindbaar kunnen maken.

Hoog genoteerd in Google

Het algoritme van Google wordt telkens aangescherpt. Dat is belangrijk, want zo zijn de zoekresultaten die verkregen worden relevanter. Gelijkertijd wordt het steeds lastiger om hoog in de zoekresultaten te verschijnen. Goede zoekwoorden zijn al lang niet meer voldoende, daar is kennis van zake voor nodig.

Online marketing werkwijze

Onze werkwijze is transparant en duidelijk. We hebben onze eigen methodiek ontwikkeld die u kan helpen met het behalen van een hoge conversie

Analytics and Research

Meten is weten. Een gedegen online marktonderzoek is dan ook van groot belang. Zo kunnen we exact in kaart brengen welke acties er ondernomen moeten worden om uw doelen te bereiken. Op ons platform is het ook mogelijk om hier zelf mee aan de slag te gaan. U kunt zelf rapportages uitdraaien, bewerken en groeperen.

copywriting

Onze copywriters zijn ware SEO specialisten. Zij weten precies de juiste verhouding te vinden tussen het verstrekken van voldoende informatie en het toevoegen van zoekwoorden en -termen, zodat u hoog in de zoekresultaten verschijnt. Wij kunnen uw bestaande content herschrijven of uw website voorzien van nieuwe teksten.

Technisch

We hebben zorgen ervoor dat u website een sitemap, robot txt, alt atributen en titles heeft. Daarnaast halen we het maximale snelheid uit uw website door gebruik te maken van inline css en de afbeelding te compressen.

Google

Google analytic en adwords dragen ook bij aan de ranking van uw website. We installeren analytic en adwords. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw website wordt aangemeld bij Bing en Google.