Trusthost websitedesing | een logo laten maken
Logo

website logo

Website logo

 

Het logo is een klein detail van enorm belang. Het is het gezicht van uw bedrijf dat u herkenbaar maakt in de doelmarkt. Wij hebben professionele grafisch ontwerpers in dienst. Zij zorgen ervoor dat u een kwaliteitslogo die voldoet aan uw verwachtingen. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen doormiddel van een logo die voor u en uw klanten herkanbaar is.

grafisch ontwerpers

Een logo is een visite kaartje van uw onderneming.Daarnaast moet het logo van uw bedrijf spreken over uw waarden en uw stijl - en het moet gemakkelijk herkenbaar en uniek zijn. Niet alleen is het een van de eerste dingen die uw klant zal zien tijdens zijn eerste interactie, het is ook wat ze zullen zien als ze aan u denken. Het is een visuele handtekening voor uw visitekaartje Of uw eigen kuntwerk.

Waar wij zorgen

Wij zorgen voor een logo opvalt tussen uw concurrenten waardoor u een voorsprongt heeft op uw marketingstrategie. Het kan ook op veel verschillende manieren worden gebruikt, niet alleen op uw website, maar ook in uw marketingcampagnes voor sociale media. We hechten veel waarde aan onze design om die reden zijn onze logo's niet alleen uniek maar ook stijlvol. Het voegt consistentie toe!

Waar kunt u uw logo voor gebruiken?

Een logo Kunt u op verschillende manieren gebruiken.Hieronder laten we een aantal manieren zien.

Instagram: Instagram is een zeer visueel platform voor sociale media, waardoor het een perfecte plek is om uw logo te laten zien. Gebruik het als een korte video of als onderdeel van je Instagram-verhaal.

Intro / Outro in uw video's: ongeacht welk type video-inhoud u gebruikt, gebruik uw logo als een intro om merkherkenning op te bouwen of als een outro om te dienen als een oproep tot actie die kijkers naar uw website stuurt

Tijdens de video: je kunt ook een kleinere versie van je promotie logo gebruiken tijdens de video in een van de onderste hoeken.

Op uw website: de meeste merken gebruiken hun statische logo in het headergedeelte van uw website.

Op uw Facebook-pagina: plaats een videobestand of een link naar uw e logo wanneer u promotionele inhoud van uw website deelt