Webdesign

Optimaliseren en innoveren

Trusthost houdt je een spiegel voor en helpt jouw bedrijf te verbeteren in het digitale domein. We bepalen een goede digitale strategie voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Samen verkennen we waar jullie nu staan, waar jullie heen willen en wij begeleiden het traject om daar te komen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren.

Innoveren helpt alleen bij het stellen van reeele doelen en de juiste vragen te formuleren

Wordpress of HTML?

Wordpress is een opensource contentmanagement systeem die makkelijk te beheren is. Met wordpress kun je gemakkelijk een website, zonder te veel'kennis' bewerken. Het bouwen van een HTML/CSS website heeft meer voordelen, omdat je niet beperkt wordt in de mogelijkheden zoals scripts en het is niet verplicht om een database aan je website te koppelen.

wordpress vs HTML
Wordpress VS HTML

Voordelen van wordpress

website theme
Eigen templates
website responsive
100% Responsive
interactie
Smooth Interactions
website bewerken
Makkelijk te bewerken
creatief
Creatieve & Clean Lay-outs

Voordelen van HTML

HTML
Geen beperkingen
responsive
100% Responsive
Smooth Interactions
programmeren
Kennis van programmeren vereist
creatieve en clean design
Creative & Clean Layout
Website

Je eerste website?

Je eerste website, kun je vergelijken met je eerste auto. Dit moet er goed uit zien, overzichtelijk, makkelijk te onderhouden en mag zeker niet te veel kosten. Om dit te kunnen bereiken, moet je alles eert op papier zetten en van te voren een budget vastellen. Wat een belangrijk pluspunt van een schaalbaar webdesign is de grote gebruiksvriendelijkheid ervan. Een website die goed wordt weergegeven, is namelijk prettiger in gebruik. Bezoekers hoeven op het kleine scherm van hun telefoon niet eindeloos te scrollen. Ze zien direct hoe ze moeten navigeren. Dat wordt door Google beloond met een hogere positie in de zoekresultaten. Denk om die reden goed na, welk content belangrijk is en welk boodschap je aan jou klanten wilt meegeven.

wachtwoord

Veilige wachtwoord nodig?

Een veilige gebruikersnaam en wachtwoord houdt hackers buiten de deur. Hackers kun je voorkomen door een sterke gebruikersnaam en wachtwoord te creëren.Om sterke én voor iedere site verschillende wachtwoorden te gebruiken die je toch kunt onthouden, kun je de volgende methode toepassen. Gebruik als basis 1 sterk wachtwoord dat je onthoudt en voeg daar per site een variabel deel aan toe.We hebben een tool ontwikkeld die je kan helpen met het genereren van een sterk gebruikersnaam en wachtwoord. Klik hier.

Data

Data verzamelen

Het verzamelen van (klant) data via je website kan je helpen met strategisch inzetten van je website. De data kan dienen als een bron die je doelgroep, potentiële bezoekers en klanten weergeeft. Het dagelijks krijgen van bezoekers op je website is interessant, maar helaas kun je niet zien wat je klanten willen en welke pagina ze bezocht hebben. Het is daarom belangrijk om erachter te komen wie je bezoekers zijn op basis van e-mailadres, telefoonnummer of leeftijd. Na het verzamelen van de data kun je een marketingplan bedenken. Een aantal "makkelijke" vormen van marketing is cakemail , facebookcampagne, linkdin of instagram. Voor meer informatie over marketingcampanes, kun je contact met ons opnemen.

logo intro

Een intro voor je Logo.

Door middel van een logo laat je zien waar je als bedrijf voor staat. Ook een goed productlogo laat zien waar het product voor staat en wat je ervan kunt verwachten. Een logo is echter vaak een statisch iets. Juist door het logo tot leven te brengen genereer je die extra aandacht. Een logo wordt vaak gezien als een reflectie van je onderneming.Een gedetailleerd kunstwerk die je onderneming een uitstraling geeft.Een logo refereert naar je domeinnaam, maar de kleuren in je logo kun je zodanig aanpassen dat deze in de gedachten van je potentiele kopers blijven.Het is een nauwkeurig en gedetailleerde klus die technische kennis en creativiteit vereist.En dat heeft trusthost precies allemaal voor jou in huis! voor vragen over een intro kun je contact met ons opnemen.

Data

Website laten maken

Zelf een website maken of een website laten maken? Voordat je een website maakt, moet je na denken over je doelgroep,domeinnaam,design, content en CMS systeem. De meeste mensen kiezen voor een bedrijf die dit kan regelen, zodat je volledig op je onderneming kan focussen. Het voordeel hiervan is dat je meer tijd hebt voor alle overige zaken die kunnen bijdragen aan het succes van je onderneming zoals de boekhouding, marketingcampagnes of personeel.

Het voordeel van je eigen website maken is, dat je alles zelf kan beheren. Je kunt zelf kiezen welke richting je op wilt qua design en functionele en technische mogelijkheden. Wil je weten wat het beste bij jou past, neem dan contact met ons op.

SQL injectie

SQL Injectie

De term SQL-injectie (Engels: SQL injection) wordt gebruikt voor een type kwetsbaarheid van computerapplicaties, meestal webapplicaties. Applicaties die informatie in een database opslaan maken vaak gebruik van SQL om met de database te communiceren. SQL-injectie kan gebeuren als invoer van gebruikers (op onvoldoende gecontroleerde wijze) wordt verwerkt in een SQL-statement. Om de precieze werking van SQL-injectie te begrijpen is het belangrijk om te weten hoe SQL werkt. Zie hieronder een voorbeeld.

uName = getRequestString("username"); uPass = getRequestString("userpassword"); sql = 'SELECT * FROM Users WHERE Name ="' + uName + '" AND Pass ="' + uPass + '"'

Dit wordt gebruikt voor het achterhalen van een gebruikersnaam en wachtwoord uit een database.Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van een PDO voor het maken van een verbinding met de database. Daarnaast kun je wachtwoorden encrypten. klik hier voor meer informatie.